5. 12. 2010

Diktatura legislativní nouze


"Mimořádné okolnosti, kdy jsou zásadním způsobem ohroženy základní práva a svobody občanů nebo bezpečnost státu nebo kdy státu hrozí značné hospodářské škody." 

(Zákon o jednacím řádu Poslanecké sněmovny, § 99 Legislativní nouze, odst. 1)


4 komentáře:

  1. Lidé se nikdy nepoučí, před dvaceti lety tu byla totalita levicová, dnes tu máme totalitu pravicovou. Bohužel je situace o to horší, že si ji lidé vybrali sami a ještě jsou na ni hrdí. Jak pravil klasik: nejvíce zotročení jsou ti, kteří si myslí že jsou dokonale svobodní.
    Kamilius

    OdpovědětVymazat
  2. A co teprve teď, když tu máme tajnou hradní dohodu, jednotný hlas trojjediné strany a "státotvornou" korupci požehnanou prezidentem, z nějž se stal absolutní monarcha.

    OdpovědětVymazat
  3. A už je to tu znovu, lidé jsou opravdu nepoučitelní - po Drobilově kauze (půl miliardy do kapsy ODS), po kauze Vondra (rozkradené milióny z armádních zakázek), po tom co bylo zveřejněno, že za 4 roky vlády ODS bylo netrasparentně utraceno (rozumněj rozkradeno) 275 miliard(!!!) korun, došlo k jedinému: preference pravice a ODS vesele stoupají. Lidé v České republice si opravdu nechají kálet na hlavu. Kamilius

    OdpovědětVymazat
  4. SKVĚLÉ SVĚDECTVÍ JAK JSEM ZÍSKAL PŮJČKU Mám velmi důležitou zprávu, o kterou se mohu podělit s každým, kdo potřebuje půjčku od skutečného věřitele. Jsem rád, že se o tuto poznámku podělím s každým poté, co jsem já a moje žena prošli v rukou několika patetických chuligánů, kteří tvrdí, že nabízejí nějaký druh půjčky. Je velmi obtížné získat skutečného věřitele a díky půjčce za nejlepší půjčku, která mi pomohla s půjčkou, kontaktujte je, pokud potřebujete půjčku, a vraťte se mi později poděkovat. Slibuji vám, že vás nezklamou. kontaktní e-mail: - (pedroloanss@gmail.com) Díky.
    Nazgul William .....

    OdpovědětVymazat

SVOBODA SLOVA